
Το L'Audrion, είναι συνώνυμο με τη γαλλική κουζίνα και τις γεύσεις της. Τώρα, αυτό το δημοφιλές cave e manger στην Πλάκα ζευγαρώνει δυο αγαπημένες απολαύσεις τη σοκολάτα και το κρασί. Και οι δύο έχουν έντονες γεύσεις και πολυπλοκότητα και αυτό θα εξερευνήσετε στις 16 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. στο L'Audrion με τη Zenia Kaplan, master chocolatier.
O choco-vino έρωτας μπορεί να εξηγηθεί από δύο παράγοντες: τόσο οι τανίνες όσο και η διαδικασία ζύμωσης που υποβάλλονται τόσο τα σταφύλια όσο και οι κόκκοι του κακάο, κάνουν τη σοκολάτα να ταιριάζει με το κρασί. Δεν είναι περίεργο ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί λάτρεις του κρασιού και της σοκολάτας!
Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε ενώ συνδυάζετε το κρασί και τη σοκολάτα:
• Τα κόκκινα κρασιά ταιριάζουν με τη σοκολάτα υγείας με τουλάχιστον 70% κακάο
• Συνδέστε λευκούς οίνους με πιο ελαφριά σοκολάτα, όπως λευκή σοκολάτα ή γάλακτος
• Το κρασί πρέπει να έχει την ίδια γλυκύτητα όσο και η σοκολάτα, διαφορετικά το κρασί θα έχει όξινη γεύση.
Στις 16 Απριλίου, στο L'Audrion μπορείτε να εξερευνήσετε αυτό το συναρπαστικό ζευγάρωμα και να μάθετε πώς οι διαφορετικοί τύποι σοκολάτας ή επιδόρπια με σοκολάτα μπορούν να ζωντανέψουν με τη σωστή επιλογή κρασιού.
Το κόστος είναι 23 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει τεσσέρα κρασιά και τέσσερις ποικιλίες σοκολάτας και μια έκπληξη.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το L'Audrion στο info@laudrion.gr ή επισκεφθείτε το www.laudrion.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.