Υλικά
Υλικά
300 γρ. φύλλο κρούστας ψιλό
2 αυγά
125 γρ. τυρί gouda
125 γρ. τυρί edam
125 γρ. τυρί φέτα
125 γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα
1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη για τα φύλλα
Εκτέλεση
Αφού βουτυρώσετε το πυρέξ (διάσταση 22 x 36 εκατοστά), στρώνετε 1 φύλλο κρούστας στη βάση και στη συνέχεια προσθέτετε 2 φύλλα τσαλακωμένα.Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε σε αυτό τα τυριά.
Προσθέτετε το μισό μίγμα τυριών στο πυρέξ, στρώνετε άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα, απλώνετε την υπόλοιπη γέμιση και τέλος καλύπτετε με άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα.Χτυπάτε το γάλα με τα 2 αυγά και περιχύνετε το παρασκεύασμα.
Ψήνετε για 1 ώρα περίπου στους 180οC.