Υλικά
4 κολοκύθια μεγάλα
4 πιπεριές
350 γρ. κιμά
250 γρ. ρύζι Καρολίνα
4 ντομάτες
2 καρότα τριμμένα
μαϊντανό
άνηθο
δυόσμο
αλάτι
λάδι
πιπέρι
1 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκύθια. Τα κόβουμε στη μέση και τα αδειάζουμε με ένα κουταλάκι προσεχτικά.
Αδειάζουμε και τις πιπεριές από τα σπόρια τους.
Αλατίζουμε το εσωτερικό τους.
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε τον κιμά με το ρύζι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, άνηθο και δυόσμο, δύο ντομάτες τριμμένες, τα δύο καρότα τριμμένα, αλάτι, πιπέρι και 4-5 κουταλιές σούπας λάδι, 1 φλιτζάνι νερό. Να είναι ένα ζουμερό μείγμα.
Γεμίζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε στην κατσαρόλα στη σειρά.
Ρίχνουμε και τις υπόλοιπες δύο ντομάτες τριμμένες, αλάτι και πιπέρι και 3-4 κουταλιές σούπας λάδι.
Σε 45 λεπτά με 1 ώρα το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Τρώγεται ζεστό και κρύο.