ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μοσχάρι µε Φασολάκια
Η συνταγή για μοσχάρι με φασολάκια.
Υλικά
1/2 κιλό µοσχάρι
4-5 πατάτες µέτριες
1 µατσάκι άνηθο
µισό φλιτζάνι κρασί λευκό
µισό κιλό φασολάκια µπαρµπούνια
2 κρεµµύδια ξερά
1 τοµατοχυµό
3 ντοµάτες ψιλοκοµµένες
αλάτι
πιπέρι
πολύ λίγη ζάχαρη
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας µε το κρεµµυδάκι και τον άνηθο και σβήνουµε µε το κρασί µας.
Στη συνέχεια ρίχνουµε τα φασολάκια και τα ανακατεύουµε όλα µαζί και ρίχνουµε και τις ψιλοκοµµένες ντοµάτες και τον τοµατοχυµό και νερό όσο να σκεπαστεί η κατσαρόλα.
Τα αφήνουµε να βράσουν περίπου µια ώρα.
Επίσης...
Πώς θα φτιάξεις κεφτεδάκια σύβραση.
Σε έναν υπέροχο συνδυασμό από εσπεριδοειδή και καραμελωμένα μπαχαρικά αρώματα που δένουν με την μπίρα.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις μοσχαράκι με μπίρα, μελιτζάνες και ρύζι.
Όσο κι αν οι μέρες προτιμούν τη γαλοπούλα και το πουλερικό, ένα μοσχαράκι δεν λείπει ποτέ από το γιορτινό τραπέζι.
Η ίσως πιο ονειρεμένη από τις παραδοσιακές σούπες, με τη γεύση που αγαπούν οι γιορτές: ξινή, γλυκιά και πικάντικη.
Γλυκόξινο, καταπληκτικό, με μια μελωμένη υπέροχη σάλτσα, που ταιριάζει με πουρέ πατάτας ή καρότου και με λευκό ρυζάκι.
Εμπνευσμένο από το αιγυπτιακό "κόσαρι", ένα θαυμάσιο πιάτο με φακές και ζυμαρικά.
Το μοσχαρίσιο συκώτι φτιάχνει μία από τις νοστιμότερες τηγανιές και δένει απίστευτα με το άρωμα και τη γλύκα της πιπεριάς Φλωρίνης.