Υλικά
3-4 πατάτες
4 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κονσέρβα μικρή μανιτάρια
2 πιπεριές μικρές
1/2 κλωνάρι σέλερι
3 λουκάνικα
5 αυγά
4-5 κουταλιές βούτυρο
λίγα τριμμένα τυριά
1/2 ποτήρι γάλα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε και με τις πιπεριές και το σέλερι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες με μπολικο αλατισμένο νερό να βράσουν για 20-30 λεπτά.
Ελέγχουμε με ένα πιρούνι να είναι μαλακές.
Κόβουμε σε ροδέλες τα λουκάνικα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με το βούτυρο το κρεμμυδάκι, πιπεριές, σέλερι, μανιτάρια και λουκάνικα.
Ύστερα βάζουμε και τις πατάτες αφού τις έχουμε κόψει σε κυβάκια. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σε μια ταρτιέρα ή πυρέξ μέτριο αφού το έχουμε βουτυρώσει καλά προσθέτουμε το στερεό μίγμα.
Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά προσέχοντας να σκεπάσουν καλά το μίγμα. Από πάνω ρίχνουμε τα τυριά της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.