X

Σαλάτα Γούαλντορφ

Σχεδιάσαμε ένα δείπνο ‘40s με all tίme classic σπεσιαλιτέ τnς γαλλικής και της καλής αμερικάνικης κουζίνας.

Υλικά

Υλικά για 4 άτομα

2 κλωνάρια σέλερι, κομμένα σε χοντρά κομμάτια

2 μεγάλα, σκληρά πράσινα μήλα, χωρίς τα κουκούτσια, κομμένα σε κύβους

Χυμός λεμονιού

3/4 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα

2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

2/3 φλιτζ. μαγιονέζα

Φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο Φύλλα μαρουλιού

Παρασκευή

Τοποθετούμε τα μήλα σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.

Προσθέτουμε το σέλινο και τα καρύδια.

Αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαγιονέζα και το φρεσκοκομμένο κόλιαντρο και την προσθέτουμε στο μίγμα των μήλων ανακατεύοντας προσεκτικά.

Απλώνουμε τα φύλλα του μαρουλιού στα πιάτα και βάζουμε το μίγμα πάνω στα μαρουλόφυλλα.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές