Υλικά
Υλικά
4 κομμάτια σέλερι
3 φλιτζ. σαμπάνια
1 1/2 φλιτζ. σιρόπι
Χυμός από ένα λεμόνι
Παρασκευή
Βράζουμε το σέλερι για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, και το κρυώνουμε αμέσως σε κρύο νερό.
Βάζουμε τη σαμπάνια σε μια κατσαρόλα πάνω στη φωτιά.
Μόλις αρχίσει να βράζει, την αποσύρουμε.
Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ, σουρώνουμε και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Στιλ
Εξαιρετικά χιονάτο, έντονα φρoυτώδες (μήλο) σορμπέ.
Ένας αρμονικός συνδυασμός φτιαγμένος στα ουράνια για επιδόρπια δροσιά.