Υλικά
Υλικά (για 2 άτομα)
2 μαγειρεμένα στήθη κοτόπουλου (όταν κρυώσουν τα μαδάτε)
2 χούφτες φρέσκος μαϊντανός
2 κ.γλ. παρθένο ελαιόλαδο
Χυμός από 2 λεμόνια
50 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και ξεφλουδισμένα
Αλάτι
Παρασκευή
Ανακατέψτε με τα χέρια σας το κοτόπουλο και το μαϊντανό σε ένα μεγάλο σκεύος.
Ρίξτε το λάδι και συνεχίστε το ανακάτεμα με τον ίδιο τρόπο.
Στύψτε μέσα το χυμό λεμονιού και προσθέστε τα αμύγδαλα.
Οι φωτογραφίες και οι συνταγές της Nigella Lawson (φωτογράφος n Petrina Tinslay) είναι από το βιβλίο της «Forever Summer» εκδόσεις Chatto & Windus, London.