Υλικά
Υλικά (για 5 άτομα)
1/2 στήθος και 1 μπούτι κοτόπουλου, χωρίς την πέτσα
Μαρινάδα
2 κ.σ. μέλι
100 ml σάλτσα σόγιας
1 λεμόνι (ο χυμός)
2 καυτερές πιπερίτσες τσίλι, χωρίς τους σπόρους, ψιλοκομμένες
5 γρ. έτοιμη πάστα τσίλι
Ψήσιμο: 10΄
Παρασκευή
Ανακατεύουμε καλά τη μαρινάδα και αφήνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο μίγμα επί 6 ώρες, γυρίζοντας τα 3-4 φορές σε αυτό το διάστημα.
Τα ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ, ώσπου να ροδοκοκκινίσουν (περιχύνοντας τα με λίγη από τη μαρινάδα), και όταν τα βγάλουμε, τα κόβουμε σε μικρές μπουκιές.