Υλικά
Υλικά
2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ. γ. κόκκους μπαχάρι
1 κ.γ. χονδροί κόκκους αλάτι
1/2 κ.γ. κόκκους μαύρο πιπέρι
Παρασκευή
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να μείνουν για 36 ώρες.
Σερβίρουμε το "μυρωδισμένο" ελαιόλαδο, αφού το σουρώσουμε, με πολύ μικρά blinis (τα μπλινί είναι μικρά στρογγυλά πανκέικ από πολύσπορο αλεύρι).
Εναλλακτικά, μπορούμε να σερβίρουμε το ελληνικότατο αυτό ντιπ, με σπιτικά, μικρά παξιμαδάκια από μαύρο σιτάρι.
Συνταγή από την Λιάνα Βουράκη.