Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
8 φρέσκα αυγά
1/2 φλιτζ. πρόβειο γάλα
3 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, λευκό πιπέρι
Φρέσκια μαύρη τρούφα ή λάδι μαύρης τρούφας
Εκτέλεση
Ένας πρωτότυπος τρόπος για να μετατρέψουμε τον απλό καγιανά σε πιάτο γκουρμέ.
Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι και η παρουσίαση του πιάτου, μέσα σε ανοιγμένη κονσέρβα από κορν μπιφ.
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το φρέσκο γάλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο ζεσταίνουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα.
Ανακατεύουμε αργά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σφίξουν τα αυγά, αλλά να διατηρήσουν την υγρασία τους.
Σερβίρουμε με μπόλικη φρεσκοτριμένη τρούφα.
Αν δεν βρούμε μαύρη τρούφα, μπορούμε να στάξουμε σε κάθε πιάτο μερικές σταγόνες από λάδι λευκής ή μαύρης τρούφας.