Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό αρνί μπούτι καθαρισμένο
1 κόκκινη πιπεριά, 1 πράσινη και 1 κίτρινη
1 κ.σ. τζίντζερ
½ κ.γλ. σκόρδο
2 κ.σ. achar (ινδικές πίκλες ή,αν δεν έχετε, πράσινο τσίλι, λεμόνι, μπούκοβο και πίκλες)
Αλάτι, πιπέρι
Αραβοσιτέλαιο
Σάλτσα
2 κρεμμύδια
1 κιλό ώριμες ντομάτες
1 κ.γλ. κύμινο τριμμένο
1 κ.γλ. κόλιαντρο σκόνη
1 κ.σ. τζίντζερ
½ κ.γλ.
Σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το αρνάκι σε κύβους.
Ζεστάνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το αραβοσιτέλαιο και τηγανίστε σε μεσαία φωτιά το κρέας.
Προσθέστε τζίντζερ, σκόρδο και τις πιπεριές σε κύβους.
Πριν το τέλος, προσθέστε το achar και αφήστε το 2΄.
Σε μια κατσαρόλα βάλτε λίγο λάδι, σοτάρετε ελαφρώς τα τριμμένα κρεμμύδια, το τζίντζερ και το σκόρδο.
Προσθέστε τις ντομάτες και μετά τα μπαχαρικά.
Αφήστε το για 20΄.
Ρίξτε σιγά σιγά τη σάλτσα στο τηγάνι, ανακατέψτε και αφήστε το να πάρει μια σύντομη βράση.
Γαρνίρετε με πιπεριές.