Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
100 γρ. ταραμά
4-5 φέτες ξερό ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο
4 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
4-5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 κουτ. σούπας λάδι
Πιπέρι
Αλεύρι και λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια στο λάδι, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν, τα ενώνετε με τα υπόλοιπα υλικά και πλάθετε κεφτέδες με το μείγμα.
Τους αφήνετε για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν προτού τους τηγανίσετε.
Τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε στο λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνετε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι του τηγανίσματος.
Επίσης...
Το τίμιο μικρό ψάρι θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου μεζές.
Δείτε εντός τρεις νόστιμες και εύκολες συνταγές.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.
Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.
Δείτε εντός 3 νόστιμες και εύκολες συνταγές με το αγαπημένο θαλασσινό.
Το αγαπημένο ψάρι σε τρεις ιδιαίτερες εκδοχές.
Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές με σουπιές.
Εντός θα βρεις τη συνταγή για τον αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά κι ακόμη δύο νόστιμες προτάσεις.
Τολμήστε τις τρεις πρωτότυπες συνταγές που θα βρείτε εντός.
Μαρινάτος, στον φούρνο ή πλακί; Η επιλογή είναι δική σας.
Πλάι σε σπαγγέτι ή κοχυλάκια ή και μέσα σε πιτάκι, ο τόνος είναι πάντα μια ωραία προσθήκη στη διατροφή μας.
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.