Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
350 γρ. απάκι
150-200 ml γάλα καρύδας
Πράσινο κάρι (αναλόγως πόσο καυτερό το θέλετε)
1 πιπεριά Φλωρίνης σε ροδέλες
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το απάκι με την πιπεριά σε αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.
Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.
Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.
Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.
Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι