X

Πεσκανδρίτσα αχνιστή

Υλικά

Υλικά (για 2-3 άτομα)

500 γρ. πεσκανδρίτσες ακέφαλες

15 ντοματίνια κομμένα στη μέση

2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες

2 σφηνάκια ούζο

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ρίγανη

100 γρ. νερό

Αλάτι, φρεσκοκομμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ­τηγάνι.

Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.

Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά.

Σερβίρουμε σε πιατέλα.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές