Υλικά
υλικά
1 μεγάλο κουνέλι με το συκώτι του
200 γρ. ψίχα ψωμιού
3/4 φλ τσ. κόκκινο κρασί
3 κ.σ. μουστάρδα
3 σκ. σκόρδο λυωμένες
2 κ.σ. δεντρολίβανο
1 κ.γ. πάπρικα γλυκειά
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
6 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
παρασκευή
Ζητάμε απο το χασάπη να κόψει το κουνέλι σε μερίδες.
Μουλιάζουμε την ψίχα στο κρασί.
Ψιλοκόβουμε το συκώτι.
Σ΄ένα μπολ ανακατεύουμε το ψιλοκομμένο συκώτι, την ψίχα στιμμένη ελαφρά, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τον πελτέ, την πάπρικα, το δεντρολίβανο,το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανάβουμε το φούρνο στους 190ο.
Αλείφουμε το κουνέλι μέσα-έξω με το μείγμα που ετοιμάσαμε, προσέχοντας να καλύψει όλα τα σημεία.
Βάζουμε μια μεγάλη λαδόκολλα-αρκετή για να καλύψει το κουνέλι- σ'ένα πυρίμαχο σκεύος.
Τη λαδώνουμε και βάζουμε άλλη μία απο πάνω.
Τη λαδώνουμε και ακουμπάμε μέσα τα κομμάτια του κουνελιού και απο πάνω τη σάλτσα που τυχόν περίσσεψε.
Τυλίγουμε και κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο, με τις άκρες προς τα πάνω, για να μην χύνεται το ζουμί.
Ψήνουμε το κουνέλι για 50'-60'.
Σερβίρουμε το κουνέλι με το σκεύος και ανοίγουμε τη λαδόκολλα στο τραπέζι.