Υλικά
Υλικά
2 κιλά κρέας αρνίσιο ή χοιρινό χωρίς κόκκαλα
4 κρεμμύδια ξηρά , ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σ. πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά σ. ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
1 μικρή σούβλα, για κοντοσούβλι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας καλά και το κόβουμε σε ίσα κομμάτια, σε μέγεθος μικρού κεφτέ.
Σε ένα γυάλινο ή μεταλικό σκεύος βάζουμε το κρέας, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, την πάπρικα και τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε πολύ καλά , σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο μια νύχτα να μαριναριστεί.
Παίρνουμε τη σούβλα και περνάμε ένα-ένα τα κομμάτια και ψήνουμε στα κάρβουνα.
Την τοποθετούμε σε αρκετή απόσταση από τη φωτιά, για να σιγοψηθεί, χωρίς να αρπάξει.