Υλικά
υλικά
2 φλ.τσ. βρασμένο κινόα
1 1/2 φλ.τσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
3/4 φλ.τσ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκ.σκόρδο, τριμμένες
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο
1/2 φλ.τσ. χυμό λεμονιού
1/2 κ.γ. μπούκοβο (προαιρετικά)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
παρασκευή
Χτυπάμε καλά σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε βαθειά σαλατιέρα, περιχύνουμε με το λαδολέμονο και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα ή περισσότερο.
Πριν το σερβίρισμα ανακατεύουμε ξανά.