Υλικά
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
250 ml χυμό φρέσκιας ντομάτας
Χυμό από μισό λεμόνι
2 σφηνάκια βότκα
2 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουτ. γλ. Worcestershire Sauce (θα τη βρείτε σε κάποιο delicatessen και δίνει ξεχωριστή γεύση)
3-4 κλωνάρια σέλινο
Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Αλάτι/πιπέρι/λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα φαρδύ, αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για λίγο τις μπουκίτσες κοτόπουλου, μέχρι να σκληρύνει το κρέας.
Σβήνουμε με τη βότκα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να βράσει μέσα στη σάλτσα μέχρι εκείνη να «δέσει».
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νεράκι κατά τη διάρκεια, για να μη στεγνώσει το φαγητό μας.
Σερβίρουμε ζεστό με πουρέ πατάτας ή πιλάφι.