X

Ψαροντολμάδες

Υλικά

Υλικά

4 μεγάλα φύλλα άσπρο λάχανο

300 μπακαλιάρος φιλέτο

2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κ. σ. ψιλοκομμένο άνηθο

Ελαιόλαδο

Παρασκευή

Καθαρίζουμε καλά το ψάρια από την πέτσα και τα κόκαλα του και το βράζουμε στον ατμό 6-8 λεπτά.

Στο μεταξύ, ζεματάμε τα φύλλα του λάχανου για 1 λεπτό σε αλατισμένο νερό, τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε μια πετσέτα.

Ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα μυριστικά με το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και 1 κουταλιά ελαιόλαδο στο μείγμα.

Απλώνουμε τα φύλλα πάνω 4 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί φούρνου, ελαφρά λαδωμένο και στο κέντρο του κάθε φύλλου μοιράζουμε το μείγμα σε ίση ποσότητα.

Κλείνουμε τα φύλλα, τα διπλώνουμε με το χαρτί σε πακετάκια, τα δένουμε με σπάγκο κουζίνας και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.

Ψήνουμε, σε προθερμασμένο, στους 200 °C, φούρνο, για περίπου 10 λεπτά και σερβίρουμε τους ντολμάδες, ανοίγοντας το πακετάκι, αλλά χωρίς να τους βγάλουμε από το αντικολλητικό χαρτί τους.

Θ.Τ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Ψωµί από Αλεύρι Ολικής Άλεσης

Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.

Ρολό Κιµά µε Λαχανικά

Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Ψωµί Ζυµωτό

Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.

Ιτσλί µε Αρνάκι και Μοσχάρι

Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.

Πλούσια Σούπα Γιουβαρλάκια µε Λαχανικά

Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Μπιφτέκια Γεµιστά στο Τηγάνι

Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.

Η πιο Εύκολη Κιµαδόπιτα µε Λαχανικά

Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι