Υλικά
Υλικά
400 γρ. φέτα
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
1 πρέζα μπούκοβο (ανάλογα πόσο καυτερή τη θέλουμε)
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη καυτερή πιπεριά κέρατο
1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε την καυτερή πιπεριά από τις μεμβράνες και τα σπόρια και την τηγανίζουμε.
Πετάμε το λάδι και αφαιρούμε τη φλούδα.
Πλένουμε και καθαρίζουμε την πιπεριά Φλωρίνης από τις μεμβράνες και τα σπόρια και την τηγανίζουμε σε άλλο λάδι.
Πετάμε το λάδι και αφαιρούμε τη φλούδα.
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά εκτός από το μπούκοβο και δουλεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Δοκιμάζουμε πόσο καυτερή είναι, προσθέτουμε το μπούκοβο αν αντέχουμε και διορθώνουμε και το αλάτι.
Βάζουμε στο ψυγείο γύρω στη 1 ώρα πριν σερβίρουμε.
Α.Τ.