Υλικά
Υλικά
12 μεγάλα χοιρινά λουκάνικα (χωρίς πορτοκάλι ή πράσο)
4 κ.σ. κέτσαπ
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 γερή πρέζα ρίγανη ξερή τριμμένη
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 ° C.
Τρυπάμε τα λουκάνικα, τα τακτοποιούμε σε ένα ρηχό ταψί ταψί σε μία στρώση και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, φτιάχνουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά με 1 κουταλιά της σούπας νερό.
Ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα λουκάνικα και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε για 30 λεπτά ακόμα, μέχρι να κάνουν μια χροσοκάστανη κρούστα απέξω.
Α.Τ.