X

Πιρπιριμια (γλυστρίδα μαρινάτη)

Υλικά

Υλικά

Γλυστρίδα

Ελαιόλαδο

Ξύδι από λευκό κρασί

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τη γλυστρίδα, την πλένουμε και την ζεματίζουμε σε βραστό νερό για 5 δευτερόλεπτα.

Τη στραγγίζουμε, τη ρίχνουμε αμέσως και παγωμένο νερό, στραγγίζουμε πάλι καλά, τη βάζουμε σε γυάλινο μπολ και τη σκεπάζουμε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι.

Την αφήνουμε ένα 24ωρο εκτός ή εντός ψυγείου ανάλογα με τη θερμοκρασία, πριν την καταναλώσουμε σαν μεζέ μαζί με ούζο.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές