Υλικά
Υλικά
4 λουκάνικα αγριόχοιρου (ή και άλλα)
4 φραντζολάκια
1 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά ή ανανά κονσέρβας στραγγισμένο από το σιρόπι του
2 –3 κ.σ. κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
½ φλ. φύλλα φρέσκου δυόσμου ή μέντας
4 κ.σ. έτοιμη σάλτσα με κάρυ
Εκτέλεση
Ψήνουμε ή τηγανίζουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Ψήνουμε τα φραντζολάκια στο γκριλ για 3 –4 λεπτά.
Βάζουμε ένα λουκάνικο μέσα σε κάθε φραντζολάκι και μοιράζουμε επάνω τον ανανά, την πιπεριά και το δυόσμο.
Τελειώνουμε με 1 κουταλιά σάλτσα με κάρυ.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.
Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.
Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.
Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.
Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι