Υλικά
Υλικά
300 γρ. κανθαρέλλες
1-2 σκ. σκόρδου
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
10 γρ. φρέσκο βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις κανθαρέλες προσεκτικά με το ειδικό βουρτσάκι και κόβουμε την άκρη του ποδιού τους λίγο.
Ψιλοκόβουμε κρεμμυδάκια και σκόρδα.
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγανάκι το βούτυρο και μαραίνουμε το κρεμμυδάκι 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και σοτάρουμε ανακατεύοντας προσεκτικά για 5' σε μετρια φωτιά.
Ένα λεπ΄το πριν τα βγάλουμε προσθέτουμε γο σκόρδο και τον μαϊντανό.
Τα σερβίρουμε σκέτα ή σαν συνοδεία ψητών κρεατικών.