Υλικά
Υλικά
1 κ. κιμά γαλοπούλας
8 φρυγανιές τριμμένες
½ φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πρέζα ξερή ρίγανη
1 κ. κρεμμύδια ξερά
2 κ.σ. ξηρό λευκό κρασί
250 γρ. τυρί κρέμα
1 φλ. άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
Βάζουμε σε λεκάνη τον κιμά, τις τριμμένες φρυγανιές, το κρασί, το μαϊντανό και τη ρίγανη.
Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε καλά.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια σε όποιο σχήμα και μέγεθος θέλουμε και τα ψήνουμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα για 20 -30 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, περνάμε τα κρεμμύδια από τη μουλινέτα και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο καυτό νερό.
Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Μόλις πιουν τα υγρά τους, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη σχεδόν σάλτσα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο.
Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με τη σάλτσα.
Α.Τ.