Χοχλιοί μπουμπουριστοί (της Μαρίας Κοπιδάκη)
Υλικά
Υλικά
1 κ. χοχλιοί καθαρισμένοι, πλυμένοι και στεγνωμένοι
½ φλ. ελαιόλαδο
2 -3 πρέζες αλάτι
1 φλ. ξύδι
2 -3 κλαδάκια δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βάζουμε τους χοχλιούς στο τηγάνι με το άνοιγμά τους να είναι στο λάδι.
Τηγανίζουμε 5 με 6 λεπτά και μετά τους ανακατεύουμε συνέχεια για 2 - 3 λεπτά ακόμα.
Ρίχνουμε το ξύδι και το δεντρολίβανο και αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τους χοχλιούς μαζί με το λάδι τους.
Επίσης...
Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.
Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.
Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι
Πώς θα φτιάξεις ρολό κιµά µε σάλτσα ντοµάτας.
Η συνταγή για ρολό κιµά µε τρία είδη κρέατος.
Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.
Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.
Η συνταγή για τα νοστιμότερα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.
Πώς θα φτιάξεις σπετσιώτικα μπιφτέκια.
Η συνταγή για φουρνιστούς λαχανοντολμάδες.