Υλικά
Υλικά
1 κ. πρόβειο κρέας από μπούτι ξεκοκκαλισμένο
(λέμε από τον κρεοπώλη μας να φιλετάρει το κρέας σε φιλέτα περίπου 1 δάχτυλο πάχος)
Για τη μαρινάδα:
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. ε. π. ελαιόλαδο
1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε μεγάλη λεκάνη.
Βάζουμε μέσα τα φιλέτα του κρέατος, ανακατεύουμε και τους κάνουμε ένα ελαφρό “μασάζ”.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο και αφήνουμε όλη τη νύχτα.
Βγάζουμε στραγγιστά τα φιλέτα από τη μαρινάδα και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 1 ώρα.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε σχάρα με κάρβουνα περίπου για 5-6 λεπτά* γυρίζοντας ανά δύο λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως.*Αν το προτιμούμε, μπορούμε να τα ψήσουμε λίγο περισσότερο.
Α.Τ.
Α.Τ.