Υλικά
Υλικά
3-4 αβγά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Νάξου
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε να βράσουν 1 φλιτζάνι νερό και το βούτυρο.
Όταν βράσει, σπάμε μέσα τα αβγά, όπως θα κάναμε με τα τηγανητά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα σκεπάζουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά.
Σερβίρονται σε βαθύ πιάτο, μαζί με το ζουμί που τα τηγανίσαμε.
*Η συνταγή είναι από το βιβλίο του Δημήτρη Ευάγ.
Παπαδόπουλου "Ξερολιθιές της γεύσης- Παράδοση και γαστρονομία της Νάξου", εκδόσεις Ίνδικτος.