Υλικά
Υλικά
½ κ. μπάμιες
1 ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
5 κλωνάρια μαϊντανό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 αβγά
½ φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε τις μπάμιες στο τηγάνι προσθέτοντας την ντομάτα ψιλοκομμένη, το αλάτι, το πιπέρι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα.
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά.
Τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν ελαφρά τα αβγά.
*Συνταγή από το εστιατόριο "Λεβέντης" στην Κρήτη.