Υλικά
Υλικά
½ κ. στάκα
1 ποτήρι γάλα
1 κ.σ. αλεύρι
2 αβγά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τη στάκα μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το αλάτι κα ανακατεύουμε μέχρι να τα “πιεί” η στάκα, να αποκτήσει η στάκα κρεμώδη υφή και να βγάλει το βούτυρό της.
Βγάζουμε τη στάκα στην άκρη.
Στη συνέχεια, στο βούτυρο από τη στάκα τηγανίζουμε τα αβγά και έπειτα ρίχνουμε την ψημένη στάκα πάνω στα αβγά.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Λεβέντης" στην Κρήτη.
Επίσης...
Η συνταγή για ομελέτα με λουκάνικο και ντομάτα.
Αν έχεις πάει στην Πόλη, θα έχεις διαπιστώσει ότι αυτό το πιάτο είναι από τα αγαπημένα της τούρκικης κουζίνας.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Ένα από τα νοστιμότερα σουφλέ, γλυκό και πικάντικο χάρη στη φέτα, ελληνικό και κοσμοπολίτικο μαζί.
Βράσαμε παραπάνω μακαρόνια ή οτιδήποτε άλλο σε πάστα και μας περίσσεψαν; Δεν τα πετάμε. Την επομένη θα τα κάνουμε ένα καινούριο φαγητό στο άψε σβήσε.
Μια τάρτα για όλες τις ώρες, από το πρωινό μέχρι το σνακ ή το τραπέζι των καλεσμένων.
Τραγανό τηγανητό ψωμί, τυρί που λιώνει και πάνω του ένα αυγό.
Ένα πρωτότυπο και εύκολο γλυκό σουφλέ.
Η συνταγή για σουφλέ με βλίτα και χοντρό μακαρόνι.
Η συνταγή για σουφλέ με πιπεριές, ντομάτες και μπέικον.
Η συνταγή για σουφλέ με πατάτες και μελιτζάνες.
Πώς θα φτιάξεις ένα τέλειο σουφλέ με γεύση χωριάτικης σαλάτας.
Πώς θα φτιάξεις σουφλέ με κολοκυθάκια με τυριά και γιαούρτι.
Πικάντικο σουφλέ για μερακλήδες.