Ταλαγάνι ψητό με σταφίδες (του σεφ Γιάννη Στανίτσα)
Υλικά
Υλικά
150 γρ. ταλαγάνι σε μια φέτα
50 γρ. μαύρες σταφίδες
10 γρ. ανθόμελο
15 γρ. λευκό ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε κατσαρολάκι το ξύδι, τη ζάχαρη και τις σταφίδες και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει το μείγμα την υφή σιροπιού.
Ψήνουμε το ταλαγάνι στο γκρίλ ή σε τηγάνι και κόβουμε το τυρί σε τέταρτα.
Το σερβίρουμε και το περιχύνουμε με τη σάλτσα με τις σταφίδες.
Επίσης...
Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σορμπέ φράουλες, χωρίς ζάχαρη.
Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη τάρτα.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα pancakes με μαρμελάδα.
Η απόλυτη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κέικ με σοκολάτα και ξερά φρούτα
Η συνταγή για τον πιο νόστιμο χαλβά με ζελέ.
Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μπισκοτένια τάρτα με φρούτα.
Η συνταγή για την πιο ανάλαφρη και νόστιμη κρέμα με σιμιγδάλι.
Η συνταγή για το πιο νόστιμο και αρωματικό κέικ με μανταρίνι.
Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα μάφιν φρούτων χωρίς ζάχαρη.