X

Τηγανιά μανιταριών

Υλικά

Υλικά

180 - 200 γρ. μανιτάρια

½ κλωνάρι δεντρολίβανο

30 ml ελαιόλαδο

20 ml σάλτσα σόγιας

30 ml λευκό ξηρό κρασί

10 ml ούζο

10 ml χυμός λεμονιού

1 κ.γ. αλάτι

20 ml σκορδόλαδο

για το σερβίρισμα: καυτερό μπούκοβο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο και δεντρολίβανο.

Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας και προσθέτουμε το κρασί, το ούζο, το λεμόνι και αλάτι.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σκoρδόλαδο.

Σερβίρουμε με καυτερό μπούκοβο.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Μασσαλία" στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές