Υλικά
Υλικά
3 μέτρια αβοκάντο, καθαρισμένα
2 μικρές ντομάτες
1 λάιμ
1 σκ. σκόρδο
1 ml λάδι CBD (Full Spectrum CBD Oil)
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι καγιέν
Κύμινο
Μισή καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
Για το σερβίρισμα
Νάτσος
Φύλλα κόλιανδρου
Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε τα αβοκάντο και τα λιώνουμε ελαφρά με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε αλάτι, κύμινο, σκόρδο, πιπέρι καγιέν, κρεμμύδι, την καυτερή πιπεριά, τις ντομάτες, το χυμό λάιμ και ανακατεύουμε.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα προσθέτουμε το λάδι CBD και ανακατεύουμε ξανά.
Καλύπτουμε το μπολ με μία ζελατίνα και αφήνουμε το γουακαμόλε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου δύο ώρες.
Σερβίρουμε με φύλλα κόλιανδρου και νάτσος.
Δ.Μ.