Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
350 ml μπίρα
2 κρεμμύδια
2 καρότα
4 κλωναράκια σέλερι
1 κουτ. σούπας κόλιαντρο σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού πιπέρι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
κορν φλάουρ
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. Αλατίστε τα και σοτάρετέ τα σε λίγο ελαιόλαδο, μαζί με το πιπέρι και τον κόλιαντρο.
Προσθέστε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και το σέλερι ψιλοκομμένο. Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και μετά ρίξτε την μπίρα και τη μουστάρδα. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά.
Αν η σάλτσα είναι αραιή, μπορείτε να τη δέσετε με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ διαλυμένα σε 2 κουταλιές νερό.
Σερβίρετε με πουρέ πατάτας.
Tip
Το σέλερι έχει πιο απαλή γεύση από το σέλινο. Το προτείνω στις συνταγές για μαγειρευτό κρέας, γιατί δίνει νοστιμιά στη σάλτσα. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με τη μισή ποσότητα σέλινου.