Υλικά
2 ώριμες ντομάτες
150 γρ. φέτα
12 λιαστές ντομάτες
12 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
3 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
αλάτι
κριτσίνια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Στραγγίξτε τις λιαστές ντομάτες από το λάδι τους και ψιλοκόψτε τις.
Ψιλοκόψτε τις ελιές, τις πιπεριές και τις ντομάτες και αφήστε τις σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Βάλτε σε ένα μπολ τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, τη φέτα και το ελαιόλαδο και προσθέστε το σκόρδο, το θυμάρι, τη ρίγανη και τον βασιλικό.
Αλατίστε, ανακατέψτε τα υλικά και σερβίρετε με κριτσίνια.
Tip
Αν περισσέψει, μπορείτε να τη ζεστάνετε σε μικρή κατσαρόλα και να τη σερβίρετε ως σάλτσα με ζυμαρικά.