Υλικά
600 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς κόκαλο και πέτσα
ανάμικτα πράσινα σαλατικά, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο & λίγο άνηθο ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
Για τη μαρινάδα
χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τα φιλέτα του σολομού σε μικρότερα κομμάτια. Ανακατέψτε τα υλικά της μαρινάδας και περιχύστε τα κομμάτια του σολομού.
Περάστε τα σε καλαμάκια για σουβλάκια και βάλτε τα με τη σειρά σε ένα αντικολλητικό ταψί.
Περιχύστε τα με τη μαρινάδα και ψήστε στους 200°C για 15'.
Σερβίρετε τα σουβλάκια σολομού με τα ανάμικτα πράσινα σαλατικά, το κρεμμυδάκι και λίγο άνηθο.
Τip
Προσθέστε στη μαρινάδα λίγο ούζο ή λευκό κρασί.