Υλικά
4 μεγάλες αραβικές πίτες
250 γρ. ντοματίνια
2 μπάλες μοτσαρέλα
100 γρ. τριμμένο ρεγκάτο
4 κ.γλ. πελτέ ντομάτας
16 ελιές σε ροδέλες
16 φέτες προσούτο
τρυφερό σπανάκι ή ρόκα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Αλείψτε κάθε αραβική πίτα με ένα κουταλάκι πελτέ ντομάτας.
Πασπαλίστε τις με το ρεγκάτο και μετά απλώστε σε καθεμιά τις ελιές και από μισή μπάλα μοτσαρέλα κομμένη σε λεπτές φέτες.
Μοιράστε τέλος τα ντοματίνια, αφού τα κόψετε στη μέση ή σε τέταρτα.
Ψήστε τις πίτες στους 175°C για 7-8 λεπτά. Μετά μοιράστε τις φέτες του προσούτο και γαρνίρετε με τα τρυφερά φύλλα ρόκας ή με το τρυφερό σπανάκι.
Tip
Για να μην πανιάσουν οι πίτες, μην τις παραφορτώσετε με υλικά. Επίσης, κόψτε από πριν τα ντοματίνια και αφήστε τα να στραγγίξουν.