Υλικά
Υλικά για 4 σάντουιτς
4 ψωμάκια για μπέργκερ
250 ml γάλα
2 αυγά
100 γρ. τυρί κρέμα
μέλι
4 κ.σ. βούτυρο για το τηγάνι
λίγη κανέλα και τριμμένα καρύδια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κόψτε το κάθε ψωμάκι σε δύο φέτες. Χτυπήστε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και βουτήξτε εκεί τις φέτες, γυρνώντας τις για να μουσκέψουν καλά από όλες τις πλευρές.
Βάλτε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τις φέτες και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρυσόξανθο χρώμα.
Βάλτε 4 φέτες στο πιάτο, αλείψτε τις με το τυρί κρέμα και σκεπάστε τις με τις υπόλοιπες φέτες.
Περιχύστε τις με το μέλι, πασπαλίστε με τα καρύδια και λίγη κανέλα και σερβίρετε.
Tip
Τηγανίστε τις αυγοφέτες σε μέτρια ένταση, για να μην καεί και πικρίσει το βούτυρο και για να μαγειρευτεί σωστά το εσωτερικό τους.