Υλικά
8 φέτες χωριάτικο ψωμί
8 αυγά
150 γρ. τριμμένα ανάμικτα τυριά (γραβιέρα, μανούρι, ανθότυρο)
ελαιόλαδο
100 ml γάλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπήστε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Βάλτε σε ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο και, μόλις ζεσταθεί, ρίξτε τα χτυπημένα αυγά.
Αφήστε τα για 3'-4' και μόλις αρχίσουν να πήζουν ρίξτε τα τυριά και ανακατέψτε το μείγμα.
Αφήστε τα να μαγειρευτούν για 3'-4' ανακατεύοντας συνέχεια.
Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο τις φέτες του ψωμιού και ψήστε τις στο γκριλ για λίγα λεπτά.
Μοιράστε τα μαγειρεμένα αυγά σε 4 φέτες ψωμιού, σκεπάστε με τις υπόλοιπες φέτες και σερβίρετε.
Tip
Για τα πιο αφράτα scrambled eggs, προσθέτουμε γάλα ή κρέμα γάλακτος στα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξουν.