Υλικά
Ψωμί σε φέτες
Ντομάτες
Αγγουράκια
Ελιές
Φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Παπαρουνόσπορος (προαιρετικά)
Δυόσμος
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τα αγγουράκια και τα ψιλοκόβουμε.
Πολτοποιούμε τη φέτα στο μούλτι.
Αν είναι σκληρή, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ή μια κουταλιά γιαούρτι.
Προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο παπαρουνόσπορο.
Κόβουμε τις ελιές (χωρίς κουκούτσι) σε μικρότερα κομμάτια.
Φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμί. Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με την πολτοποιημένη φέτα.
Βάζουμε πάνω της με κουταλάκι την ντομάτα, το αγγούρι και τις ελιές.
Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και πασπαλίζουμε τις φέτες.