Υλικά
3 κ.σ. θυμάρι
3 πατάτες βραστές
2 αυγά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ.σ. μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
λίγο αλεύρι
2 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες εώς ότου μαλακώσουν (όπως για τον πουρέ), τις στραγγίζουμε, τις πλένουμε με κρύο νερό και τις λειώνουμε είτε με πιρούνι είτε με την πρέσα του πουρέ.
Αναμιγνύουμε τον πουρέ με τα αυγά, το θυμάρι, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο.
Πλάθουμε στρογγυλές κροκέτες και τις αλευρώνουμε ελαφρά.
Βάζουμε τους θυμαροκεφτέδες σε αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C εώς ότου ροδίσουν.