Υλικά
1/2 κιλό κιμάς
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πράσινη πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
2-3 ντομάτες
1/2 φύλλο δάφνης
1 κιλό πατάτες
λάδι
ελάχιστη ζάχαρη
2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό
Εκτέλεση
Σοτάρετε με το βούτυρο τον κιμά, τα κρεμμύδια και την πιπεριά.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ζάχαρη, τις ντομάτες και το φύλλο δάφνης.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε τον κιμά να σιγοβράσει επί 30’.
Kαθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε χοντρές φέτες.
Tις τηγανίζετε ελαφρά και τις βάζετε μέσα σε κατσαρόλα. Pίχνετε τον κιμά με την σάλτσα και το νερό.
Σκεπάζετε το φαγητό και το βάζετε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με την σαλτσούλα του.
Σοτάρετε με το βούτυρο τον κιμά, τα κρεμμύδια και την πιπεριά.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ζάχαρη, τις ντομάτες και το φύλλο δάφνης.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε τον κιμά να σιγοβράσει επί 30’.
Kαθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε χοντρές φέτες.
Tις τηγανίζετε ελαφρά και τις βάζετε μέσα σε κατσαρόλα. Pίχνετε τον κιμά με την σάλτσα και το νερό.
Σκεπάζετε το φαγητό και το βάζετε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με την σαλτσούλα του.