Υλικά
1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
1 λίτρο γάλα
3 κουταλιές βούτυρο
10 φέτες κίτρινο
6 φέτες ζαμπόν
370 γρ. γραβιέρα τριμμένη
4 αυγά
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί ή πυρέξ, καλά βουτυρωμένο, βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα.
Στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν, ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περιχύνουμε την πίτα.
Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.