Υλικά
1 κιλό κρέας σε κομμάτια μοσχάρι
1/2 κιλό κρέας, σε κομμάτια χοιρινό
5 μικρά κρεμμύδια σε κομματάκια
4 καρότα, σε ροδέλες
1/3 κούπας βούτυρο
1/2 κούπα κρασί κόκκινο
2 φύλλα δάφνη
5 κόκκους μπαχάρι
κόκκους πιπέρι
1/2 κιλό γλυκό κεφαλοτύρι σε κύβους
αλάτι
1 κιλό ντομάτες ώριμες, χωρίς τη φλούδα και τους σπόρους, ψιλοκομμένες
1/2 κιλό χυλοπίτες βρασμένες
Εκτέλεση
Σοτάρουμε πρώτα ελαφρά το κρέας στο βούτυρο, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα να τα τσιγαρίσουμε κι αυτά.
Σβήνουμε με το κρασί, πριν τα βάλουμε στο γιουβέτσι με τα υπόλοιπα υλικά.
Έτσι, το φαγητό μας, όταν τελειώσει, θα έχει μια πηχτή σάλτσα.
Ψήνουμε στους 150 βαθμούς, 4-5 ώρες.
Συνοδεύουμε με τις χιλοπίτες.