Υλικά
1 κιλό αρακάς κατεψυγμένος
4-5 φρέσκα μανιτάρια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μέτριες πατάτες κομμένες σε κυβάκια
λίγο λάδι
νερό, όσο χρειαστεί για να καλύψει σχεδόν την ποσότητα του φαγητού
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με τα μανιτάρια τα οποία έχουν κοπεί σε κομματάκια στο λάδι.
Προσθέτουμε τον αρακά και σοτάρουμε όλα τα υλικά που υπάρχουν μέχρι στιγμής στην κατσαρόλα για λίγο
Ρίχνουμε νερό όσο χρειαστεί και αφήνουμε 5-10 λεπτά να βράσει λίγο το φαγητό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε κομματάκια, το αλάτι και ανακατεύουμε λίγο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει για ακόμη 20-25 λεπτά τουλάχιστον σε μέτρια φωτιά.