Υλικά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά άνηθος ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
15 μανιτάρια ψιλοκομμένα
3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
4 κόκκινες πιπεριές
αλάτι
λάδι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο νερό και βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για να μαραθούν.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα μυρωδικά, τις ντομάτες και λίγο αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας λίγο ακόμη νερό (αν χρειάζεται) και ανακατεύοντας καλά.
Μετά από 5 λεπτά κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε λίγο λάδι και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Κόβουμε τις πιπεριές στα δύο και αφαιρούμε τους σπόρους.
Αλείφουμε τις πιπεριές με λίγο ακόμη λάδι, τις βάζουμε στο ταψί, τις γεμίζουμε με τη γέμιση και τις ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά.