Υλικά
12 κ.σ. αλεύρι
1 αυγό χτυπημένο
γάλα (όσο πάρει για να γίνει αραιός χυλός περίπου 600 ml)
τριμμένη φέτα
αλάτι
ελαιόλαδο και ελάχιστη μαργαρίνη για το ταψί
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη, το αλεύρι με το αλάτι, προσθέτουμε το γάλα και το αυγό και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Ο χυλός πρέπει να είναι αραιός.
Αλείφουμε το ταψί του φούρνου με λίγη μαργαρίνη και απλώνουμε και λίγο λάδι.
Αδειάζουμε το χυλό στο ταψί και πασπαλίζουμε με τη φέτα.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι η πίτα να ψηθεί και να πάρει χρώμα, περίπου 1 ώρα.