Υλικά
500 γρ. ρεβίθια, μουλιασμένα από βραδύς
1 τριμμένο κρεμμύδι
1/2 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο με το χέρι
1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
200 γρ. φέτα
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
άνηθο, δυόσμο, μαϊντανό ψιλοκομμένα
λίγη φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τα ρεβίθια πολύ καλά με άφθονο νερό και τα βράζουμε για 1 ώρα.
Τα περνάμε από το μούλτι έτσι ώστε να γίνουν ψιλά-ψιλά κομματάκια, προσέχοντας όμως να μην πολτοποιηθούν τελείως.
Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε όση φρυγανιά χρειαστεί, ώστε η ζύμη να μην είναι νερουλή.
Χωρίζουμε σε κεφτεδάκια με ένα κουτάλι και τηγανίζουμε σε μπολικο λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.