Υλικά
8 μπριζόλες χοιρινές λεπτές χωρίς κόκκαλο
Για τη μαρινάδα:
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
λίγο τριμμένο πιπέρι
Για τη γέμιση:
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 σκόρδο
1 καρότο
σέλινο
1 κόκκινη πιπεριά
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 μανιτάρια
2 κουταλιές βούτυρο
λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το σκόρδο.
Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε τη γέμιση και την τοποθετούμε με προσοχή στις μπριζόλες.
Κατόπιν τις τυλίγουμε και για να παραμείνει το σχήμα του ρολού βάζουμε μια οδοντογλυφίδα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε τα ρολάκια.
Τα βγάζουμε αφού έχουν ροδίσει.
Σερβίρουμε ζεστά τα ρολά και ρίχνουμε τη μαρινάδα που έχουμε ετοιμάσει χτυπώντας τα υλικά.